Søndag bliver slutspillet skudt i gang for Ikast Håndbold, når turen går til Frederiksberg-hallerne og et opgør mod København Håndbold kl. 18.15. Opgøret bliver det første af seks kampe, der venter i slutspilsgruppe to, hvor også Team Esbjerg og Silkeborg-Voel KFUM venter.

Ikast Håndbold sluttede grundspilssæsonen godt af og fik også sikret videre avancement i pokalturneringen, inden landholdssamling stod på programmet. Det betyder også, at Ikast ikke har haft mange træninger, inden de tager hul på slutspillet mod København. Det gør dog ikke umiddelbart cheftræner Kasper Christensen nervøs.
”Det er jo klart til Københavns fordel, at de har været samlet. Men jeg tror på at vores koncept, kompetencer og individuelle kvaliteter gør, at vi har rigtig gode chancer for at løse den opgave, der ligger ovre i København.”

Alle kampe i slutspillet er vigtige, det er de uanset, hvor mange point man har med over. Ikast selv tog et enkelt point med over, mens København starter med nul. Derfor skal man heller ikke tage fejl af, hvor vigtigt kampen er for begge mandskaber på søndag.
”Det er en absolut nøglekamp, men dog mest for København. Vinder København, så åbner det puljen og alt er i spil. Vinder vi, kommer vi tre point foran med fem kampe igen og så er der rigtig lang vej til semifinalen for København, så de har allerede kniven for struben,” siger Kasper Christensen.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.15 i morgen og kan ses på TV2 Play