Mens Ikast havde sikret sig førstepladsen allerede inden lørdagens opgør mod norske Fana, så var det lidt mere spændende, hvem der endte med at blive vores modstander i kvartfinalen. Her var den krydsende gruppe stadig åben, men med en sejr til tyske Dortmund i sidste runde bliver det ungarske Siofok vi kryder klinger med i kvartfinalen.

Kigger man i historiebøgerne, så er det et hold med en flot europæisk historie i nyere tid, lyder det fra cheftræner Kasper Christensen, der ser frem til en fed arena og en svær udebane.
”Det er et Siogok-hold, der er lidt anderledes end for nogle sæsoner tilbage. Her var det et rigtig stærkt europæisk mandskab der vandt europa-cuppen og vel sagtens kunne have gjort det godt i Champions League også. I forhold til den gang er det et lidt yngre hold og for omverden lidt ukendte spillere. Men det er et hold med en stor europæisk historie og derfor venter der os også en kvartfinaleserie, som bestemt ikke bliver let.”

Med en spændende udebane og ikke mindst modstander, så er Kasper Christensen dog ikke sen til at tage favoritværdigheden på skuldrene. Holdet kan også bryste sig af at være det eneste ubesejrede hold efter gruppespillet, men knockoutkampene har dog sit eget liv, fortæller han.
”Jeg synes vi har spillet en rigtig god europæisk kampagne og har vundet de første seks kampe relativt overbevisende, men vi ved også, når vi kommer ind i de her knockout-kampe, så kan du ikke bruge forhistorien til ret meget. Så handler det om at være klar på de to dage. Det er fint nok, vi har vundet seks kampe, men kommer vi fra Siofok med et rigtig grimt nederlag, så kan det være slut allerede før, det er begyndt. På den måde kan vi ikke bruge historien til ret meget, men vi er selvfølgelig favoritter.”

Første kamp i kvartfinalerne spilles 18.-19. marts i Siófok. Ugen efter er der returkamp i Ikast – vi melder ud, så snart vi kender datoerne for de to opgør.