Simone Böhme og Ikast Håndbold er blevet enige om en aftale for den kommende halve sæson, hvor højrefløjen tiltræder med øjeblikkelig virkning og får trøjenummer otte.

En aftale med Ikast Håndbold og Simone Böhme er blevet mulig med en længerevarende skade til Cecilie Brandt, mens Simone Böhme inden VM-pausen fik ophævet sin kontrakt med den rumænske klub CSM Târgu Jiu

Det glæder direktør Daniel Grønhøj at kunne tilknytte Simone Böhme, der bliver en god tilføjelse på fløjen i forårets stramme kampprogram i jagten på toppen i både Kvindeligaen og Champions League, hvor hun også kan bidrage med stor international erfaring.
”Da jeg fik den triste nyhed omkring af Cecilie Brandt skade desværre trækker ud i denne sæson. Så jeg har jeg tænkt en del over muligheden med at tilføre endnu en venstre hånd for den resterende del af sæsonen. Da vi så fik muligheden med Simone slog vi hurtigt til. Simone virker ekstremt motiveret for en halvsæson i Ikast, hvor man kan sige, vi har brug for hende, og hun har brug for os. Så jeg ser det som et perfekt match, og tror på hun kan bidrage fra dag ét.”

Simone Böhme ser også frem til at blive en del af holdet i Ikast Håndbold, hvor hun vender tilbage til Kvindeligaen og spændende kampe i Champions League. Højrefløjen glæder sig til at møde sine nye holdkammerater, når hun møder ind efter nytår.
”Det er en stor ære, at blive en del af Ikast håndbold resten af sæsonen. De har virkelig gjort det godt i både den danske liga og CL. Jeg ved, de har en masse rigtig gode mennesker på og uden for holdet, som jeg ser frem til, at arbejde med og hjælpe alt det jeg kan. En kæmpe fornøjelse jeg glæder mig meget til”