Mens Ikast Håndbold lige skulle op i omdrejninger i 1. halvleg, så var der ingen tvivl om udfaldet af kampen mod Silkeborg-Voel inden landsholdspausen, hvor Ikast vandt 36-24 på hjemmebane i IBF Arena.

Et par tekniske fejl og andre mislykkede situationer drillede Ikast-spillerne i de første 30 minutter, hvor en to-målsføring til pausen dog blev sikret med cifrene 16-14. Det var dog en meget svingende halvleg, hvor 6-2 blev til 12-12 med en række afbrændere og ufokuseret spil. Også i 1. halvleg måtte Simone Petersen udgå med en flænge i øjet efter et uheldigt sammenstød med Karen Klokker fra Silkeborg-Voel.

A-kæden blev sat ind i starten af 2. halvleg og hurtigt blev 16-14 til 23-15 og efterfølgende blev sejren kørt stille og roligt hjem.

På holdkortet til aftenens kamp var også Filippa Idéhn, som også fik debut i Ikast-målet til aftenens kamp. Hun fik en god start i målet med en redningsprocent på 36.

Nu venter der en landholdsuge, hvor vi sender otte spillere afsted til fire landshold, før vi igen spiller kampe i Kvindeligaen.