I morgen venter sidste kamp i Kvindeligaen i IBF Arena, inden en kort landsholdspause. Her bliver det Silkeborg-Voel KFUM, som gæster heden og de har tidligere været en ond ånd for Ikast Håndbold.

Her hentede de blandt andet point mod os på deres egen hjemmebane i sidste sæson. Helt så godt gik det dog ikke for dem for dem i denne sæson, hvor vi vandt 30-22 i JYSK Arena. Det er dog et hold, som man skal være varsom med, fortæller Kasper Christensen.
”Der er ingen tvivl om at der er sket store forandringer i Silkeborg, de har jo ikke de samme spillere som sidste år, men jeg synes de har gjort det godt. De har lige været i en ret flot udvikling indtil de har tabt et par kampe nu her. Man kan se, at Silkeborg har løftet sig lidt på den taktiske palette, de spiller en del anderledes end de gjorde sidste år, men har også et helt andet hold, så vi har stor respekt for det, de har præsteret i denne sæson. Jeg synes, de har gjort det godt, men ser også, at hvis vi præsterer, som vi kan og skal, så ved vi, at vi har rigtig god chance for at vinde.”

I morgen er der også mulighed for at se Filippa Idehn på banen i sin debutkamp, hvor hun for første gang er på holdkortet i Ikast Håndbold efter sin barsel. Og at have tre målvogtere i spil, kan meget vel være noget, man skal vende sig til, lyder det fra Kasper Christensen.

Køb din billet til lørdagens opgør lige her.