Ikast Håndbold tog hul på slutspillet på bedst mulig vis med en sejr over København Håndbold på 30-19 til trods for få træninger og ni spillere til landsholdssamlinger. Der var også lidt rust at se i angrebet, som Kasper Christensen forudså i optakten til opgøret. Hvad han også håbede på, var et velfungerende spil, der holdte sig til konceptet, og det var bestemt, hvad vi så i København.
”vi havde ikke regnet med at skulle vinde så overlegent og så sikkert, men vi havde troet på, at vi skulle over til København og vinde. Vi synes, at vi er et bedre hold end København, og det viste vi heldigvis også. Jeg synes, at vi var tenderende til lidt rust i vores angrebsspil. Jeg synes godt, at man kunne se, at vi har været langt fra hinanden i lang tid, uden at det var skidt. Til gengæld er jeg meget glad for at se vores defensiv, som bare har holdt det niveau, som de har gjort i lang tid. Vi er meget overbevisende og sikre i vores forsvar i øjeblikket, og det er vores base.”

Defensiven bliver også nøglen til en sejr mod Silkeborg-Voel lyder meldingen fra cheftræneren. Med en god defensiv, så er der en direkte linje til kampens tempo og det bliver vigtigt mod morgendagens modstander.
”Vi skal have vores forsvar op at stå foran vores keeper. Så får vi forudsætninger for at løbe og styre kampens tempo. Det var også det, vi lykkedes med i København. Vi fik drænet deres kontrafase, så derfor bliver defensiven nøglen igen.”

Når snakken falder på optakten for holdet i morgen, så er Kasper Christensen også hurtig til at rette fokus på egne rækker. Blandet andet fordi, man ikke ved, hvem der er på holdkortet i morgen hos Silkeborg, der er godt og grundig skadesplaget for tiden.
”Vi ved ikke, hvad Silkeborg kommer med. Vi ved jo, at Sofie Bæk og Mathilde Kristensen er ude. Derfor bliver det med hovedfokus på os selv. Vi er meget rolige lige nu, og tror på, at hvis vi præsterer rigtig godt kommer vi også til at slå Silkeborg, og vi har også en rigtig god historik mod Silkeborg, og trækker os jo ofte ud med sejre, og de har haft det rigtig svært her i IKAST. Så vi skal ind og lægge pres på Silkeborg i alle spillets faser, med udgangspunkt i vores egne dyder og vores eget koncept.”