En storsejr blev sikret i det første slutspilsopgør mod et skadesplaget Silkeborg-hold. I morgen venter returopgøret, og selvom det på papiret ser ganske fornuftigt ud, så er i morgen ikke en dag, hvor Ikast skal tage noget for givet.

For det er en udebane, som før har drillet Ikast gevaldigt. Krydret godt med den sidste hjemmekamp i slutspillet og afskedskamp for Jakob Andreasen, så kunne Jysk Arena godt blive en farlig cocktail, lyder det fra Kasper Christensen.
”Der venter en markant sværere opgave på udebane i Silkeborg, end der gjorde på hjemmebane. Alle kan se, at de ikke er det hold, de har været, men der er heller ingen tvivl om, at der er dækket op til fest i Silkeborg i morgen med sidste hjemmekamp i sæsonen og ikke mindst sidste kamp for Jakob Andreasen efter en meget flot trænerkarriere.”

Point i morgen betyder, at semifinalen er sikret. Det vil ikke bare være en kæmpe fordel for slutspillet, men også for EHF Final4, som også venter om lidt, siger cheftræneren.
” Vi vil gerne lukke det af så tidligt som muligt og har lige nu tre muligheder for selv at afgøre, om vi skal i semifinalen. Det vil være en kæmpe fordel at få det lukket af i morgen, så slipper vi for at det kan ligne en finale mod København på tirsdag. Samtidig vil det give os en uges forberedelse frem mod Final4 i Graz.”

For vi kigger ind i et kampprogram, hvor Ikast Håndbold skal spille fem kampe på 12 dage. Et kampprogram, hvor der ikke er meget plads til restitution. Derfor jo før semifinale-deltagelse sikres jo bedre. Det er bestemt muligt i morgen, hvis kampen afvikles på gule præmisser.
Med kampene de kommende uger er der ingen restitution mellem kampene, og derfor vil vi jo rigtig gerne undgå at spille en lille finale mod København. Spillemæssigt bør vi vinde kampen i morgen og bliver den afviklet på vores præmisser, så kommer vi også til at vinde den, men vi må ikke underkende at vi spiller med pres og de er helt frie. Opgaven for os bliver at sætte Silkeborg under maksimalt pres i alle spillets faser og komme til at spille en god kamp på vores præmisser. Giver vi Silkeborg en lillefinger i morgen, så skal vi være klar over, at der venter en stemning og atmosfære i hallen, som de vil udnytte til fulde.”

Kampen i morgen fløjtes i gang kl. 19.30 og kan følges på vores Instagram-profil og TV2 Play.