Om to dage tager vi hul på Champions League, når de forsvarende mestre fra norske Vipers Kristiansand gæster IBF Arena!

Vi glæder os og der bliver godt fyldt i vores arena, men der er også gode nyheder til dig, som ikke har mulighed for at være med på lægterne eller gerne vil se med, når vi rejser ud i Europa for at spille.

Handball Kanalen er nemlig blevet lanceret og det er til dig, som elsker god håndbold og stedet, hvor du har mulighed for at følge Ikast Håndbold i Champions League. Her har to muligheder alt efter, hvor vild du er med håndbold.

På Handball kanalen vil alle de skandinaviske kampe i EHF-turneringerne blive streamet produceret af Infront. Her kan du ente købe adgang til alle kampe i Champions League og Europa League eller du kan købe enkelte kampe separat.
– 25€ (ca. 186 kr.)/måned giver adgang til alle kampe
– 13€ (ca. 97 kr.)/kamp, hvis du kun ønsker at se bestemte kampe.

For at skyde godt gang i Handball kanalen tilbyder Infront en rabatkode, hvis du vælger at købe adgang til alle kampe. For at få 20 procent rabat, så skal du bruge koden: IKAST20

Du kan også følge med på vores helt egne kanal, hvor der vil komme en masse Ikast Håndbold-indhold – her vil det kun være muligt at købe vores kampe enkeltvis.

MEN husk nu, håndbold er allerfedest i hallen! Og du kan stadig få fingerne i et sæsonkort til alle Ikast Håndbolds hjemmekampe i IBF Arena lige her.