Juleferien er officielt forbi og nytårsfyrværkeriet er også skudt godt afsted. Det betyderfor Ikast Håndbold, at vi igen tager hul på håndbolden med et opgør i Kvindeligaen i morgen.

Mens det for nogle handler om at banke julesulen af i januar, så handler det for Ikast om noget lidt andet. I stedet skal den kollektive rust bankes af i morgen, for for mere end halvdelen af spillerne, har der ikke været meget tid til at håndboldskoene kunne samle støv efter en veloverstået VM-slutrunde. Det betyder også, at der heller ikke har været meget tid til at finde tilbage til klubhåndbolden, men det er nu engang et vilkår, som det lyder fra cheftræner Kasper Christensen.
”Det er første gang i lang tid for os, hvor der ikke har været mulighed for hverken at træne eller spille kampe for os. Det er præmissen og vilkårene, når man har mange landsholdsspillere, som jeg tror i sidste ende er en fordel, men det er klar, at jeg forventer vi kan fremstå en smule mere rustne kollektivt end hvad vi har for vane”

Det er første gang i sæsonen vi møder Ringkøbing Håndbold, før vi møder alle hold endnu engang i Kvindeligaen. Men selvom det er første bekendtskab i sæson 23/24, så er det en kamp, som der gerne skulle kaste to point af sig, lyder det fra Kasper Christensen.
”Det er en opgave, vi bør og skal løse. Vi ved også, at hvis vi spiller på det niveau, vi kan, så slår vi også Ringkøbing. Men det er en lidt speciel kamp, når det er den første kamp efter en lang pause, og kan også være drilsk, fordi Ringkøbing har gang i en god sæson.”

For Ringkøbing har spillet en ganske fin sæson og befinder sig netop nu uden for det finere slutspil på en niende plads med 11 point efter de første 12 kampe. Senest med en sejr over Viborg på udebane lige inden slutrunden. Det betyder også, at der ikke kommer noget forærende i morgen, lyder det fra Kasper Christensen.
”De har løftet sig til denne sæson med nogle gode spillerindkøb og særligt deres sejr i Viborg har givet dem et boost. De ligger og kæmper med om relativt sjove placeringer, så vi ved godt at vi hverken kan tage noget for givet eller få noget forærende, så det kalder på at vi skal spille en god og koncentreret kamp.