Efter en rejsedag mandag og en håndboldtræning tirsdag er vi i dag klar til at tage turen østpå, hvor København Håndbold venter i dagens kamp.

Dykker vi ned i Københavns sæsonstart, så har de hentet to point i de tre første kampe. De har måtte se sig slået af Skanderborg Håndbold og Odense Håndbold, mens de hentede sæsonens første point i Viborg. Helene Kindberg og Stine Jørgensen var de mest målfarlige med seks mål fra hver.

Kigger vi indad, så kommer vi til kampen med rigtig gode præstationer fra både den danske liga og Champions League. Her har Ikast blandt andet haft to spillere på Rundens Hold i den danske liga: Andrea Austmo og Julie Scaglione, mens Emma Friis og Marketa Jerabkova ramte Rundes Hold i Champions League. Udover det kan der også sættes en rigtig god sæsonstart på flere Ikast-spillere, blandt andet Simone Petersen og Ingvild Bakkerud.

Hvis det ikke var nok til at gøre kampen rigelig spændende i forvejen, så er det også Maria Lykkegaards gamle hjemmebane, vi i dag spiller på. Det er første gang Lykkegaard går på banen som modstander på hendes tidligere hjemmebane.

Så vi tør godt love dig en spændende håndboldkamp i dag, som fløjtes i gang kl. 19.00. Kampen sendes desværre ikke, men kan ses på lægterne i Frederiksberg-Hallerne og som altid følges på vores Instagram-profil.