Kort før juleaften kunne vi offentliggøre, at den danske nordmand Olivia Nygaard til sommer skifter fra Storhamar til Ikast Håndbold på en fireårig aftale. Desværre skriver hun sig også på listen over skadede spillere til kommende sæsons opstart.

Oliva Nygaard kom i den norske pokalturnerings semifinalen i Final4 mod Sola til skade med knæet. En efterfølgende scanning har vist, at hun har pådraget sig en korsbåndsskade, dermed fortsætter Olivia Nygaard sin genoptræning i Ikast Håndbold ved sæsonstart sammen med Olivia Mellegård og Julie Scaglione.

Det ærgrer direktør Daniel Grønhøj meget, at man nu på knap en måned er gået fra nul til tre korsbåndsskader. Han er dog sikker på, at alle tre kommer stærkere tilbage med god støtte fra holdet, staben og de forskellige landshold.
”Vi er rigtig ærgerlige over Olivias korsbåndsskade på hendes vegne og havde glædet os til at se hende fra sæsonstart i Ikast Håndbold. Nu sætter vi fokus på at hjælpe hende bedst muligt tilbage på banen og glæder os til at se hende i aktion for Ikast Håndbold.”