Den første af to 1/8-finaler venter i morgen, når vi på udebane i Ludwigsburg møder SG BBM Bietigheim kl. 16.00. Og der er tanket godt med selvtillid frem mod opgøret efter en rigtig flot kampagne tilbage i verdens bedste turnering, lyder det fra cheftræner Kasper Christensen forud for opgøret.
”Vi kan være stolt af vores kampagne i Champions League. Jeg havde troet og et eller andet sted forventet at vi skulle være gode nok til at spille os videre. Vi havde nok ikke forventet før sæsonen, at vi var gode nok til at være så tæt på 2. pladsen og ende som nr. 3 i en historisk stærk champions League pulje. Så på den måde tager vi en masse selvtillid med i den måde, vi har præsteret indtil nu og også have en berettiget tro på, at vi kan slå Bietigheim, hvis vi spiller godt.”

For det er de tyske mestre, vi møder i morgen og et hold, der har mange store stjerner på holdet. De kommer dog selv til opgøret med et nederlag efter at have tabt den tyske pokalfinale mod Tus Metzingen, så vi må også forvente, at de om nogen er endnu mere sulte på at komme godt fra den første 1/8-finale. En hurtig analyse på holdet fra Kasper Christensen er, at der venter en svær, men mulig opgave i morgen.
”Det er et meget sammenspillet hold, nærmest det samme hold, som vi mødte for at par år siden, og det er heller ikke meget Jakob, den danske træner, har ændret i forhold til de sidste par år. De spiller stort set det samme angrebsspil og kommer med stor fysisk, særligt i deres dueller. Det er et tophold, som jeg personligt er meget overrasket over, at vi kommer til at møde, jeg havde troet at Bietigheim kunne ende højere, jeg synes de er utrolig godt besat, så det bliver en hård opgave.”

Men ikke desto mindre sættes alt ind på en sejr i morgen, for et godt afsæt giver rigtig gode muligheder, når returopgøret venter om godt og vel en uge på hjemmebane i IBF Arena.
”Vi stiller op for at vinde. kan vi ikke vinde, så vil et uafgjort eller et lille smalt nederlag, så vil vi stadig have god mulighed for at vinde i Ikast, men vi kommer med et mindset om at ville vinde.”

Kampen kan ses direkte på DR1 med kampstart kl. 16.00.
Vil du sikre dig billet til returopgøret i IBF Arena, så hop ind forbi her.