Opskriften til søndag er egentlig meget simpel: En sejr på tre mål sender os i kvartfinalen, to måls sejr sender os i straffekast. En af de to senarier skal altså til, hvis vi skal drømme om at komme videre i denne sæsons Champions League.

Det er bestemt en mulighed, lyder det fra cheftræneren, der også kalder to-måls nederlaget i sidste weekend indenfor målskiven, der dog også mener, spillet skal løftes, hvis der skal holdes liv i drømmen om en kvartfinale.
”Vi var tilfredse med resultatet. Det kan vi, hvis vi spiller godt, løse på hjemmebane, men hvis vi kigger på præstationen, så skal vi levere bedre på rigtig mange parametre. Der var til tider fint forsvarsspil og momenter i kampen, hvor vi ramte vores niveau, men grundlæggende blev kampen ikke spillet i tilstrækkelig grad på vores præmisser og det er det, vi skal have løst herhjemme, spille endnu flere minutter af kampen på vores præmisser.”

Det var ellers en spændende kamp i sidste weekend, hvor Ikast flere gange var i front, men Bietigheim alligevel til sidst fik hevet kampens resultat i mål. Mange ting kan have spillet en betydning fortæller Kasper Christensen.
”Bietighiem spillede frigjort og vi fik ikke rigtig forløst vores spil. Det kan være nerver, det kan også være dem, der har læst os rigtigt på dagen. De har et offensivt forsvar som er virkelig solidt og hvor de er fysisk stærke, så det er ikke et let hold at spille mod. Vi ved godt og det vidste vi også inden kampen nede i Tyskland, at der venter et bjerg at bestige for at slå Bietigheim over to kampe, så vi har stor respekt for dem, men vi ved, vi kan gøre det bedre. Vi ved, at vi mange gange i den her sæson har spillet på et endnu højere niveau og det er sådan set det, vi har fokuseret mest på her i ugen op mod kampen. det har været at finde tilbage til de dyder, der har givet os en flot sæson.”

Og det bliver netop den helt store opgave i morgen, hvor vi er klar til at jagte de tre mål mod et stærkt spillede tysk hold. Selv har de ikke haft en midtuge kamp som vi, hvor vi vandt over Ringkøbing Håndbold, men ikke desto mindre er vi helt klar til kamp, når det gælder 1/8-finalen!

Find din billet til opgøret lige her.