Hun har smækket den ene scoring ind efter den anden, siden hun ankom til Ikast i 2020, og det bliver hun ved med i de kommende sæsoner. Norske Ingvild Bakkerud har sat sin underskrift på en forlængelse til 2026 med Ikast Håndbold.

”Jeg har stadig mange færdigheder, jeg kan videreudvikle her i klubben og tror på, at jeg har muligheder for at udvikle mig endnu mere som spiller. Vi kommer som hold til at tage endnu flere step i den rigtige retning og videreudvikle os igennem sæsonen. Jeg håber på guld og Champions League med det her hold,” lyder det fra Ingvild Bakkerud.

Hos direktør Daniel Grønhøj finder man også stor tilfredshed med forlængelsen. For det er ingen hemmelighed at den norske spiller ikke kun her hos os på heden har været i høj kurs. At det er lykkedes at forlænge med Ingvild Bakkerud vidner også om klubbens positive fremgang både på og udenfor banen, fortæller direktøren.
”Ingvild Bakkerud har været en meget vigtig brik for os, siden hun kom til Ikast, og jeg er glad og stolt over, at vi har indgået en aftale til 2026. I min optik er hun en af de mest komplette spillere i den danske liga og mestrer alle spillets faser i defensiven såvel som offensiven. At vi kan forlænge med Bakkerud til 2026 viser, hvor vi har rykket os som klub. Jeg tror på, at vi sammen kan nå vores målsætninger, og jeg har svært ved at forestille mig, at det norske landshold kan komme udenom Bakkerud i fremtiden.”

I indeværende sæson har Indvild Bakkerud også sat sin signatur på 47 mål i ni kampe og topper Ikast Håndbolds topscorerliste, til trods for en sæsonstart præget af sygdom. Nu er hun tilbage med fuld kraft og tilskriver successen i den gule trøje tillid og et godt miljø i klubben.
”Jeg har udviklet hele mit spil i den tid, jeg har spillet i Ikast. Kasper har vist mig tillid og givet mig meget ansvar, som var noget af det, jeg søgte, da jeg kom hertil. Ikast Håndbolds ambitioner og mine egne går godt i spænd og jeg synes, det er spændende at være en del af så godt et miljø og så god en gruppe.”

27-årige Ingvild Bakkerud får mulighed for at fejre kontraktforlængelsen med videre avancement i Santander Cup kvartfinalen d. 30 december, hvor vi møder Ingvilds tidligere klub, Odense Håndbold kl. 20.30 i IBF Arena.