Mureren & Tømreren er en tradiotionel murer- og tømrer virksomhed, som går op i høj kvalitet, punktlighed og en stærk firmakultur – hvor forskellighed og respekt er i hovedsæde – præcis som i Ikast Håndbold. På blot 10 år er de vokset fra private opgaver til at tilbyde totalentreprise til større projekter

Thomas Fiedler fra Mureren & Tømreren er glad for sponsoratet i Ikast Håndbold og ser frem til det udvidede samarbejde:
”Vi går en del op i sport og støtter op, fordi vi også føler, vi har en pligt, når vi har mulighed for at gøre det. Ikast Håndbold har også støttet rigtig meget op om os som virksomhed og det vil vi selvfølgelig også gerne honorere ved at give tilbage, mens vi også mærker en god interesse om os som virksomhed i det netværk, vi er en del af ved at være en del af Ikast Håndbold.”

Også direktør Daniel Grønhøj er glad for det udvidede samarbejde med Mureren & Tømreren:
”Thomas og hans firma har en stor andel i, at vores renovering er gået så godt og vores lokaler nu står så flotte. At vi kan udvide et samarbejde med en partner, der har været med i mange år og nu har lyst til at bakke endnu mere op om klubben, er vi rigtig stolte af og vi ser frem til mange gode år med Mureren & Tømreren.

Mureren & Tømreren startede som et venskab med ambitioner mellem virksomhedens to ejere Thomas Fiedler og René Saandvig og er siden vokset til en stor virksomhed, der tilbyder totalentreprise med afdelinger i både Herning og Ikast. Det betyder, at virksomheden tilbyder full-service ydelse, hvor de kan udføre den fulde opgave. Mureren & Tømreren har siden starten for 10 år siden gennemført mere end 550 projekter og har også hjulpet Ikast Håndbold med renoveringen af blandt andet Jyske Bank Loungen.