For godt og vel en uge siden måtte Julie Scaglione gå fra banen i Skanderborg, med hvad der viste sig at være en korsbåndsskade. Skæringsdatoen for at indskrive nye spillere nærmede sig, og derfor har direktør Daniel Grønhøj hentet Melissa Petrén med øjeblikkelig virkning.

”Desværre er dette på baggrund af Julies uheld. Når uheldet er ude, så er jeg glad for at Melissa var tilgængelig i baghaven. Vi er velvidede, at Melissa stort set ikke har spillet håndbold i mange måneder, men vi tror på, at vi kan hjælpe Melissa godt tilbage og samtidig kan hun hjælpe Ikast på flere fronter. Melissa kommer til at hæve træningsniveauet, aflaste på spilminutter og skulle vi blive ramt af flere skader.”

Melissa Petrén har allerede spillet den første kamp i Ikast trøjen, da hun i går var på holdkortet for første gang mod Odense Håndbold. Den 29-årige svensker ser også frem til meget mere håndbold på heden for det næste halve år, selvom hun også ved, det er på baggrund af en skade.
”Først og fremmest er jeg rigtig ked af den skade, som Julie er blevet ramt af. Jeg kommer heller ikke til at erstatte hende på det, hun er god til, men bidrage med det jeg kan og selv er god til på banen. Men når muligheden opstod, var det også et nemt ja. Jeg er bevidst om den hårde konkurrence på buen, men tror også på, at jeg kommer til at udvikle mig i træningsmiljøet og vil gøre alt for at bidrage med det, jeg kan. Det bliver også rigtig fedt at spille Champions League og jeg glæder mig til flere kampe i Ikast-trøjen.”

Melissa Petrén har fået trøjenummer 9 i Ikast og er at finde på holdkortet for resten af sæsonen.