Nu gælder det: Pokalkvartfinalen i Santander Cuppen!
Kampen der enten stopper vores deltagelse i denne sæsons Santander Cup eller sender os direkte i Final4. Meget er på spil, når vi i morgen møder Team Esbjerg kl. 20.30 i IBF Arena i en rigtig håndboldgyser!

For det var bestemt ikke det hold, som vi håbede, der røg op ad bowlen til lodtrækningen. Var det ikke nok med tre gange Team Esbjerg i november måned, så røg der med pokalkvartfinalen endnu et opgør med i puljen. Det betyder, at fire ud af de seks opgør, der venter før slutrunden, spilles mod Team Esbjerg i tre forskellige turneringer.
”Vi havde da gerne set en anden modstander. Når det så er sagt, så er det trods alt en fordel at have hjemmebane kontra udebane. Vi kigger ind i en periode med Esbjerg, hvor vi kommer til at møde dem mange gange på nærmest ingen tid. Så vi får god mulighed for at se hinanden an,” siger cheftræner Kasper Christensen.

Vi har lovet håndboldgys, og det samme mener Kasper Christensen også, vi får at se på banen i morgen. To tophold tørner sammen og skal det falde ud til Ikasts fordel, så er det med topniveau fra truppen og højt tempo, to ting holdet allerede har vist mange gange i denne sæson.
”Jeg forventer, en fysisk fight og to hold, som vil forsøge at få relativt meget tempo ind i kampen. Vi har løbet meget kontra i løbet af den her sæson, men man skal bestemt heller ikke underkende, at Esbjerg også har rigtig fin fart frem ad banen.”

Team Esbjerg har fået Henny Reistad tilbage på holdkortet, mens de endnu kun har tabt en enkelt kamp i sæsonen mod slovenske Krim Mercator Ljubljana. Med et intenst opgør i vente, bliver flere faktorer vigtige for Ikast i morgen, lyder det fra Kasper Christensen.
Det bliver afgørende, at vi modstår den defensive fysik som Esbjerg kan komme med. Og at vi også i vores defensiv, modstår det pres, de kan komme med. Jeg tror, de fysiske tvekampe rundt omkring på banen bliver utrolig afgørende. Vi ved, Esbjerg er et hold med stor fysik og kan rigtig mange ting i deres spil, så det skal vi kunne matche for at kunne vinde.”

Med en sejr i morgen ryger vi direkte videre til Santander Final4, som spilles mellem jul og nytår – derfor får vi brug for fuld opbakning i morgen, når de to hold tørner sammen, så vi kan tage en af de fire pladser.

Find din billet til opgøret lige her.