Mathias Rasmussen stopper som U17 cheftræner og Talentchef i Ikast fra dags dato. Efter nøje overvejelser og efter gensidig aftale er vi blevet enige med Mathias om at han stopper i Ikast FS/Ikast Håndbold som Talentchef og U17 cheftræner.

Set i lyset af at der allerede nu er rigtig mange opgaver i forhold til planlægning og organisation som vedrører næste sæson, samt det faktum at Mathias ikke skal være en del af håndboldmiljøet i Ikast i den kommende sæson, er vi i fællesskab blevet enige om, at Mathias stopper i Ikast allerede nu.
Vi har i den seneste tid været i løbende dialog med trænergruppen om den aktuelle situation og det har været vigtigt for os at finde en god sportslig løsning i forhold til resten af sæsonen.
Mark Aaberg Iversen vil træde fuldt ind i rollen som Talentchef i forhold til træner- og spillersamtaler m.m.
Det har vi nu og derfor vil Martin ”Mester” Mikkelsen overtage cheftrænerrollen for Ikast Håndbold U17 og skifter således fra assistent til cheftræner for resten af sæsonen. Lukas Röwekamp Iwersen bliver tovholder og koordinator på Sportstar College, og hele trænerteamet vil sammen med Mark Aaberg Iversen sørge for at alle hold får en god sæsonafslutning.

Vi ønsker Mathias held og lykke i fremtiden og takker for en stor indsats i Ikast i de seneste par sæsoner.

Ved spørgsmål kontakt Mark Aaberg Iversen
mi@ikasthaandbold.dk
+45 40 27 05 50