I fredags blev sidste punktum for træningskampene i opstarten sat med en sejr på 36-22 på hjemmebane over Horsens Håndbold Elite. En opstart som er gået rigtig godt for Ikast Håndbold, der har mødt hårdere modstand end normalt og en cheftræner, der tilfreds og klar til sæsonstart.

”Vi står der, hvor vi både havde håbet og på mange måder også havde forventet. Der er mange detaljer i vores spil, særligt angrebsspillet, hvor vi kan finde mere og flere konstellationer, der kommer til at sidde bedre. Jeg er utrolig glad for vores defensiv, der har stået godt igennem hele opstarten mod hårde modstandere og en fornuftig udvikling i vores kontrafase. Det klæder os, at vi har fået endnu flere spillere med. Nu går vi ind i en fase, hvor vi også skal udvikle os på de små detaljer og relationer.”

Fem nye navne står på holdkortet i denne sæson og integreringen både på og udenfor banen er gået rigtig godt. Fire sejre ud af fem mulige vidner også om en god proces helt fra start. Kampprogrammet starter fornuftigt for Ikast Håndbold med hvad man kan kalde lidt blandet modstand: Først en pokalkamp mod 1. divisionsholdet fra TMS Ringsted, ligapremiere på hjemmebane mod Sønderjyske og Champions League-premiere mod sidste års vindere fra Vipers Kristiansand.

”Vi har gang i en god opstart, så de to første kampe er gode for os, inden det begynder i Champions League. Her i starten af sæsonen, hvor holdenes reelle niveau måske ikke har fundet leje, kan vi ikke tillade os at tage let på noget som helst. Pokalkampen i Ringsted, skal vi selvfølgelig klare, men den første turneringskamp mod Sønderjyske bliver ikke let. Der skal vi spille godt for at vinde.”

Med knap en uge til første gældende kamp, skal der selvfølgelig også målsætninger på bordet. De er som de plejer, lyder det fra Kasper Christensen, at spille med der, hvor det er rigtig sjovt, også selvom det nu hedder Champions League og ikke kun Europa League.
”Vi skal spille med om medaljer. Vi drømmer om at ramme nogle finaler og vi vil gå så langt som muligt i de turneringer, vi deltager i. Så vi går som altid efter det helt store, og så ved jeg godt, at det kan være lidt svært at vinde en titel i år, fordi Europa League nok lige var en my lettere at vinde en Champions League. Vi jagter stadig at gøre det godt og også godt i Champions League. Vi vil ud og vise os godt frem, så vi er topmotiverede og tror også på, at vi kan være godt med i alle turneringer, vi stiller op i.”

Første kamp for Ikast Håndbold venter på udebane mod TMS Ringsted i Santander Cuppen. Derefter åbner vi dørene til IBF Arena til første ligakamp på hjemmebane mod Sønderjyske lørdag d. 2. september kl. 15.00. Weekenden efter gælder det første kamp i Champions League, hvor vi får lov til at lægge ud med en lille Super Cup mod sidste års vinder, Vipers Kristiansand. Det er Lørdag d. 9. september kl. 16.00!

Billetter til de to første hjemmekampe er åbnet lige her.