I morgen sætter vi punktum for første del af sæsonen med et lokalopgør mod Viborg HK, inden den kommende uges landsholdspause.

Og hvilken bedre måde end at gøre det med et lokalopgør mellem Ikast og Viborg og mellem gul og grøn. Næsten som pokalkampe har kampene mellem os og Viborg deres eget liv og det vidner historiebøgerne også om. Sidste sæson vandt Viborg begge opgør, først i ViborgCold Arena med 30-25, mens vi også måtte se os slået hjemme 24-28. Derfor er der altså en god revanche til gode, når de gæster IBF Arena i morgen kl. 14.00!

Som os selv kommer de også til kampen med en sejr. Senest har Viborg HK hentet to point på Falster med en sejr på 32-29 over NFH. Som vores kamp mod Odense, så var det en tæt affære i Falster, hvor defensiven var et stort fokus.

Derfor bliver det også en spændende kamp i morgen, når de to lokalrivaler tørner sammen i Kvindeligaen. For os vil det være et rigtig godt punktum at sætte for sæsonstarten inden landsholdspausen, hvor kun kampen mod København indtil videre ikke har givet point. De to point i morgen skal derfor også blive på heden.

Børnedag i hal B
Forud for opgøret holder vi også den årlige børnedag i hal B, hvor du kan have et par sjove timer med masser af sjov og håndbold inden kampen. Der vil være konkurrencer med vores maskot Uni, ansigtsmaling og masser af sjov.
Dørene ind til hal B åbner kl. 12.00 – børn under 14 år har adgang og forældre får 50 procent rabat på en billet til kampen.

Vi ses i morgen i IBF Arena til en sjov håndbolddag!