Tre år på den jyske hede er langt fra nok for Line Mai Hougaard, der har sat sin underskrift på en forlængelse. Derfor er hun også i den gule trøje i den kommende sæson, og det glæder direktør Daniel Grønhøj.
”Jeg er glad for, at Line Mai forsætter endnu en sæson i Ikast. Det er altid en fornøjelse, når en lokal spiller forbliver i klubben. Men forlængelsen holder vi en god kontinuitet på højre fløj, samtidig med at Line Mai ofte i dagligdagen viser, at der er et uforløst potentiale.

Mulighed for en videreudvikling er også en af grundene til, at den 23-årige højrefløj har sat sin underskrift på en forlængelse, for Line-Mai Hougaard lægger ikke skjul på, at hun har det godt i Ikast Håndbold.
”Det var interessant for mig at forlænge, fordi vi hele tiden lægger lag på. Vi vil hele tiden rykke os, både til træning, kamp, i styrkelokalet og socialt. Der er et superfedt træningsmiljø, vinderkultur og krav om hele tiden at blive bedre. Jeg er tryg i klubben, har det godt med trænere og spillere og så er min familie tæt på. Det værdsætter jeg utrolig meget.”

Med en forlængelse følger også målsætninger og de er helt klare for Line Mai Hougaard. Den bronzemedalje hun har hængt om halsen de sidste par sæsoner, må meget gerne veksles samtidig med en forsat udvikling på håndboldbanen.
”Mine målsætninger er, at vi hele tiden er villige til at rykke os. Vi vil aldrig være tilfredse, men udvikle os og arbejde på at blive bedre. Og så ville det da være fedt at stå med andet end bronze om halsen. Personligt har jeg også nogle fokuspunkter, jeg stadig kan rykke mig på og vil arbejde på hver dag til træning for at blive endnu bedre.”

Vi glæder os til at se meget mere til Line Mai Hougaard i den gule trøje!