Der var lagt op til et spændende og tæt opgør på papiret, da Ikast lørdag skulle en tur forbi Blue Water Dokken og Team Esbjerg. Helt så tæt blev det dog langt fra og desværre heller ikke Ikast Håndbold-favør.

Ikast inkasserede desværre sit største nederlag i denne sæson efter en kamp, hvor Team Esbjerg kom bragende og meget få løsninger fungerede for Ikast. Forsvaret fik ikke bremset mange skud og det gav heller ikke de bedste betingelser i kassen for Jessica Ryde. Breistøl havde oftest frit skud til målet, som hun også var god til at omsætte til mål og derfor var værterne også foran 20-9 ved pausen.

Svært så det ud i 2. halvleg, skulle der rettes op en smule på nederlaget. Kasper Christensen havde allerede brugt to timeouts i begyndelsen af kampen og forsøgte sig med endnu en. Meget lidt hjalp det dog, hvor Team Esbjerg fortsatte den buldrende fremgang på gulvet. Nederlagsresultatet hed 24-37, da kampen efter 60 minutter blev fløjtet af.

Kommende uge byder på en landsholdspause, hvor vi sender 10 spillere afsted til henholdsvis A- og ungdomssamlinger, inden vi ugen efter byder Viborg velkommen i IBF Arena onsdag d. 8. marts.