1-1 står der i semifinaleserien mellem os og Odense Håndbold. Derfor tager vi i morgen til Fyn endnu engang for det sidste afgørende opgør og hvem der skal møde Team Esbjerg i finalen.

De to forrige opgør har været utrolig tætte og derfor kommer det mentale også til at spille en stor faktor i morgen. For der er kræfter til endnu et opgør, lyder det fra cheftræner Kasper Christensen.
”Det er to hold, der har spillet mange kampe, så her er vi meget ens. Det bliver, hvilket hold, der har kunnet rette flere små detaljer til. På bagkanten af den sidste kamp, bliver det en mental prøvelse og en mental lidelseskamp for begge hold. Det er her, man skal hænge i, også i modgang, det bliver rigtig vigtigt.”

Dykker vi ned i de to første opgør, så har kampene været utrolig ens. Med et kvarter igen har Ikast lignet vinderholdet. Spoler vi tiden lidt frem i kampforløbet, har Odense Håndbold været det hold, der lignede vindere med syv-otte minutter igen. Derfor bliver det i morgen også spillernes individuelle kvalitet, der bliver afgørende, fortæller Kasper Christensen.
”Der skal vi have løftet vores individuelle kvaliteter i angrebsspillet. Vi har mange spillere, der kan spille bedre angrebsmæssigt end vi lykkes med at få gjort den anden dag. Skal vi vinde i Odense, så skal vi have rigtig gode både kollektive og individuelle præstationer, og det er det, vi jagter.”

Vi er klar til kamp i morgen kl. 16.00 og håber også du er – kampen kan følges direkte på TV2