København er dagens modstander i en direkte duel om tredjepladsen i Kvindeligaen. Her venter der en kamp, hvor Ikast Håndbold skal tilbage på sejrssporet, mens København er lige så sultne på point som os

Det kan afgøres af Ikast selv, og det betyder meget, fortæller assistenttræner Christian Køhler. Første opgør mod selv samme blev en sejr i IBF Arena på 23-21 tilbage i december.
”Jeg glæder mig, fordi vi selv har mulighed for at afgøre det. der er ingen tvivl om, at vores selvbillede er en smule forvrænget i forhold til, hvad vi havde forventet. Det forholder vi og til og så spiller vi bolden derfra. Vi vil gøre alt for at bevare tredjepladsen.”

Dagens opgør bliver også et besøg på Køhlers tidligere hjemmebane. Han vurderer dog ikke, at det giver den helt store fordel for kampen i dag.
”Jeg glæder mig sindssygt meget. Det er med lidt sommerfugle i maven at skulle tilbage til Frederiksberghallerne som har dannet hjemmebane og hverdag for mig de sidste fire år.
Jeg kender mange af mekanismerne indefra med det er jo et helt nye spillere. Så jeg har ikke en chance for at give et bud på, hvor meget af det, de har bibeholdt i truppen, men jeg kan jo se, at mange af de personer, der er rundt om holdet er de samme, så lur mig, om det er ikke er noget genkendelighed. Men jeg tror ikke, at mine forudsætninger for at lægge en strategi mod København Håndbold er meget bedre end så mange andres.”

Hvorvidt det bliver Ikast eller København der løber med pointene i dagens opgør, kan du følge på TV2 Play med kampstart kl. 18.00