Sidste landskamp i landsholdsugen blev spillet søndag. Mandag eftermiddag stod Ikast Håndbold samlet igen på halgulvet i IBF Arena og i morgen tager vi hul på kvindeligaen igen med et opgør på udebane mod Horsens Håndbold Elite. En hurtig omstilling fra et hold til et andet for de spillere, der har været afsted, er bestemt ikke noget problem, fortæller assistenttræner Christian Køhler.
”Nu falder man tilbage i det kampmode som vi har før alle kampe med to træningsdage op til. Jeg tror mere, det er på øverste etage end det er alle mulige andre steder, spillerne skal omstille sig, så ja, vi er klar. For os handler det om at klæde spillerne bedst muligt på imod Horsens onsdag.”

Med mange spillere afsted til samlinger er der også en del, der har meget forskellige kampminutter i benene frem mod næste opgør. Her er det vigtigt med fokus på den individuelle spiller og et godt samarbejde med de forskellige landshold fortæller Christian Køhler. Spillerne herhjemme har haft en uge, der stadig har været fyldt med håndbold, men knap så meget taktik.
”Der bliver ikke spillet kamp, så spillerne bliver ikke trukket igennem særlig meget taktisk. Det giver lidt ro til hovedet og så har vi mulighed for at lave lidt anderledes til træning og bruge lidt mere tid på det. Når det så er sagt, har vi også haft en samtræning med Ringkøbing, hvor vi begyndte at kigge på nogle taktiske ting, som vi vil prøve at pusle med til den kommende del af sæsonen”

Dykker vi ned i morgendagens modstanderhold, så er det bestemt et hold, der ikke må undervurderes. Samtidig er det en kamp, hvor man i Ikast forventer, der kan hentes point. Selv kommer Horsens til kampen med et firemålsnederlag til Silkeborg-Voel, men har også hentet point i en storsejr over Randers, en sejr over Ringkøbing og en uafgjort mod Skanderborg. Det placerer dem på ligaens nuværende 8. plads. Og når alt fungerer for holdet, så kan de bestemt være farlige, fortæller Christian Køhler.
”Spiller for spiller er de gode. De har en sindssyg god defensiv og det skal vi have rigtig meget respekt for. Man skal være omhyggelig for at kunne lave mål imod dem, både i forhold til at generere chancer, men også at få omsat chancerne til mål. Det kan blive en frustrationskamp, for hvis det ikke lykkes, så står man og bliver frustreret og så får vi måske ikke overholdt de aftaler vi har defensivt. Så det er noget, vi har rigtig meget respekt for. Det er et hold, vi skal vinde over. Det ved alle og det skal vi leve op til.”

Kampen mod Horsens Håndbold Elite fløjtes i gang morgen kl. 18.30. Kampen kan du følge på TV2 Sport med optakt fra kl. 18.00.