Mere spændende håndbold venter i IBF Arena, når vi får besøg fra polske Lubin i endnu et gruppeopgør. Mens vi jagter den femte sejr i stribe som det eneste ubesejrede hold i gruppe B, så jagter Lubin den første sejr for dem.

Netop derfor er det også vigtigt med et stort fokus fra holdet i morgen, lyder det fra Kasper Christensen. Derfor skal kampen også afvikles på Ikast Håndbolds præmisser, lyder det.
“Lubin er et hold vi skal slå, og derfor handler kampen om, at vi finder vores niveau. Kan vi afvikle kampen i dét tempo og med dét fysiske pres vi har gjort i de seneste kampe, så får Lubin det svært. Afvikler vi til gengæld ikke kampen som vi skal, så er Lubin et hold med fine offensive, individuelle kompetencer, der kan give os udfordringer”.

Dykker vi lidt ned i statistikkerne, så er Ikast Håndbold som nævnt det eneste ubesejrede hold i gruppe B og det er bestemt en statistik, som vi forsat gerne vil have efter morgendagens opgør. Mens Ikast´s Irma Schjött er den anden bedste målvogter med 54 redninger og en gennemsnittelig redningsprocent på 33, så er Lubin også holdet med det mindst effektive angreb. Selvom det taler til vores fordel, så er der også flere spillere fra det polske Lubin, som er værd at holde øje med; heriblandt deres topscorer Daria Michalak med 13 mål.

Kampen i morgen fløjtes i gang kl. 16.00 – billetter til opgøret får du fingre i lige her.