I aften venter en af de helt store kampe for Ikast Håndbold, når Odense Håndbold gæster IBF Arena i den direkte duel om 2. pladsen i Kvindeligaen.

De to point der kan hentes i dag, kan vise sig at være vitale, når vi nærmer os slutspillet, for det er nummer to, der tørner sammen med nummer tre og vinderen i aften overtager 2. pladsen. Vi har tabt to kampe i Kvindeligaen i år: København og Esbjerg, Odense har tabt to kampe i år: Ikast og Esbjerg. Derfor er det en kæmpe fordel at sikre de to point i aften, lyder det fra cheftræner Kasper Christensen.
”Der er ingen tvivl om, at det hold, der trækker sig sejrrigt ud, har en fordel i forhold til 2. pladsen for resten af sæsonen. Både for at få to point med over i slutspillet og selvfølgelig også at for den indbyrdes forskel, så kampen er helt sikkert en nøglekamp.”

Begge hold kommer rigtig godt ind til kampen i aften, hvor vi selv har en fin sejr med os fra Ljubljana. Odense hentede et godt point mod Brest i deres egen Champions League-pulje.
”Det er to hold, der kommer med mange sejre til opgøret. Vi kommer fra en rigtig god udebanesejr i Ljubljana og nogle solide præstationer i den danske liga. Odense med et godt point mod Brest, som måske er et af de bedst spillende hold i Europa lige nu.”

Og når man dykker ned, så kan man også sige, at både Ikast og Odense også ligger godt med i toppen i forhold til at være nogle af de bedst spillende hold i Champions League lige nu. Begge hold har sikret videre avancement fra gruppen. Nu handler det om, hvilken placering, der sender os videre. Derfor er cheftræner Kasper Christensen heller ikke bange for at kalde dagens opgør for en topkamp.
”Det er to af de bedste. Det viser stillingerne jo også i Champions League. Så jeg kan ikke se andet end, at det jo er en topkamp fra øverste hylde.”

Du kan stadig nå at få fingrene i din billet til aftenens kamp lige her – og mens vi nu engang bedst kan lide at have jer på lægterne, så kan du også se opgøret direkte på TV2 Sport i aften!