Julie Gantzel har spillet en stor del af sin håndboldkarriere i Ikast Håndbold og det bliver også Gantzels sidste klub. Den 28-årige stregspiller indstiller håndboldkarrieren efter denne sæson.

Håndbolden har bragt hende rundt i både det ganske land og længere nordpå, hvor klub-CVét tæller Ringkøbing, Holstebro, Horsens, Halden i Norge og ikke mindst Ikast, hvor det hele startede. Nu er det gengæld tid til at lægge håndbolden på hylden, fortæller Julie Gantzel, der er glad for at det hele slutter, hvor det også startede.
”Jeg blev færdig med mit studie i sommers og jeg har fået blod på tanden for at forfølge min civile karriere. Så tiden er inde til, at jeg skal prøve det af. Jeg er meget glad og taknemmelig for, at min sidste sæson bliver hjemme i Ikast.”

Mens arbejdsdagen efter sommer bliver med en del mindre harpiks på fingrene, så bliver det bestemt noget Julie Gantzel kommer til at savne, når den sidste håndboldkamp er spillet. Ikke mindst de minder og oplevelser, der følger med.
”Sportsligt var det en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg fik debut for dengang FC Midtjylland, mens DM-finalen i 2019 for fulde huse også var stort. Socialt kommer jeg til at huske tilbage på bødekassefester og Europa-ture.”

Der er stadig et par Europa-ture, en liga der skal færdigspilles og en bødekassefest tilbage for Julie Gantzel. Hun er bestemt en spiller, som vil blive savnet i den gule Ikast-trøje, fortæller direktør Daniel Grønhøj.
” Julie skiftede tilbage til Ikast Håndbold til denne sæson og vi glæder os altid over at have egenudviklede spillere i vores trup. Derfor er jeg også ked af, at Julie har valgt at stoppe karrieren, men samtidig forstår jeg til fulde, at hun gerne vil i gang med den civile karriere. Julie vil bestemt blive savnet både på og udenfor banen.”