Irma Schjött skal sammen med Emma Lindqvist til samling med det svenske landshold, når vi midt i oktober rammer landsholdspausen.

Det bliver Irma Schjötts første landsholdssamling med A-landsholdet og det var bestemt ikke noget, som målvogteren havde regnet med. Det til trods for, at Irma har fået en rigtig god sæsonstart i Ikast Håndbold. Her har hun leveret flotte præstationer og er blandt andet kåret som Payer of the match efter Champions League-opgøret på hjemmebane mod Vipers Kristiansand.
”Da jeg blev udtaget var jeg meget glad, men samtidig også overrasket. Det var bestemt ikke noget, jeg havde forventet. Jeg er taknemmelig for chancen og spændt på min første samling. Jeg er glad for mit skifte til Ikast har været med til at gøre det mulig, det er virkelig et dejligt miljø omkring holdet.”

Smilet var også stort hos Daniel Grønhøj, da Irma Schjött fik beskeden i lufthavnen på vej hjem fra Frankrig. Direktøren sender roser afsted, både til Irma og målmandstræner Søren Rasmussen og ser endnu videre udviklingspotentiale hos den unge svensker.
”Vi er alle virkelig glade på Irmas vegne. Det er fuld fortjent, hun nu skal med til landsholdssamling. Det er også med til at blåstemple vores miljø, som Irma er gledet godt ind i og har arbejdet rigtig godt sammen med Andrea og ikke mindst vores målmandstræner Søren Rasmussen. Jeg tror på, at det her kun er begyndelsen for Irma og vi kan forvente at se et forsat potentiale fra hende.”

Irma Schött og Emma Lindqvist rejser til samling med det svenske landshold i oktober forud for VM-slutrunden. Til samlingen spiller Sverige to kampe.