I TV-studiet inden opgøret havde man fokus på marginalerne. For det er dem, der skal tippe til en af siderne, for at finde en sejr i et opgør, som vi havde her til aften. Det var 1. halvleg også et slående bevis på. De to hold fulgtes ad som havde de aftalt, at man ikke gav noget væk i denne kamp.

I det hele taget blev 1. halvleg en skøn håndboldkamp med toppræstationer fra begge hold for at de kunne følge med hinanden. Minimale tekniske fejl gav os et flot spil på banen, mens spændingen blev holdt i live af varme målvogtere i begge ender af banen. Odense gik til pause med plus to takket være Martina Thörn der pressede Ikast skytterne og nappede et par redninger i de døende sekunder af de første 30 minutter.

Jessica Ryde havde holdt sig godt varm i pausen og forsatte det flotte niveau. De tekniske fejl sneg sig dog langsomt ind i kampen og efter 10 minutter havde Odense bygget lidt på føringen til 20-16. Det var ellers et Ikast-hold, som spillede fint, men var for uskarpe i de situationer, som kunne vende kampen. En scoringspause på ni minutter hjalp heller ikke på stillingen, men da Emma Lindquist endelig fik kæmpet sig til en scoring, skabte lidt problemer hos Odense. To hurtige scoringer fik Kirkely til at kalde til timeout, mens Ikast havde reduceret til minus to. Odense var dog skarpest da det galt og kunne derfor sætte to point til med en sejr på 28-25 efter 60 minutters spil.

For Ikast venter der endnu et opgør i denne uge, hvor norske Fana gæster IBF Arena lørdag kl. 18.00 i den sidste gruppekamp i EHF European league.