Der var fuld fart over gårsdagens kamp, hvor Ikast Håndbold mødte Nykøbing-Falster i det første opgør i bronzeserien. Der var masser af mål og der var spænding til det sidste, hvor vi også inden opgøret skulle tage afsked og ikke mindst kåre ”Årets Spiller” i Ikast Håndbold.

Opgøret blev tæt, hvor Ikast Håndbold dog i stort set hele kampen havde føringen. Til sidst steg spændingen, for NFH gav ikke fortabt. De kæmpede til det sidste og det var lige ved at give pote. Og det er også den eneste finger, Kasper Christensen har at sætte på kampen efterfølgende.
”Vi har kontrol i store dele af kampen. vi spiller utrolig godt angrebsspil og kontraspil. Det eneste, jeg sådan set synes, vi misser ud på, er, at vi ikke får lukket kampen ned. Der har vi flere muligheder undervejs.”

Det var også en kamp, der krævede meget af spillerne efter en tæt semifinaleserie, hvor Odense i sidste ende løb med den sidste finaleplads. Det skulle vaskes af, og det blev det også, dog ikke uden en god portion kræfter fra spillerne.
”Det var en kamp, der trak både fysiske, men også mentale ressourcer ind mod kampen. vi vidste, at det var en meget vigtig kamp, vi vil rigtig gerne vinde og slutte godt af, men det var en skuffelse uden lige, som vi skulle have vasket af os. Derfor er jeg rigtig glad for pigernes indsats, og jeg synes, vi spiller en rigtig fin kamp.”

Nu rettes fokus ind mod hvad der kan blive sæsonens sidste kamp, når vi gæster Nykøbing-Falsters hjemmebane torsdag d. 8. juni kl. 18.30. Indtil da et velfortjent pusterum til spillerne.
”Vi er i slutningen af sæsonen, hvor kampene kommer rullende, så jeg tror egentlig at alle, inklusiv Falster, havde foretrukket, at de kom tættere. Nu får vi mulighed for at give spillerne et lille frirum de næste par dage. Lige nu har vi fokus på resten af ugen her og komme os mentalt og fysisk.”