Ni hjemmekampe har givet ni sejre i denne sæson. Det er ikke bare lige at få point her på heden og det var det heller ikke i niende forsøg, hvor det var blevet Horsens Håndbolds tur til at give det et forsøg.

Og de gav det et forsøg, for med 30 minutter igen var stillingen 12-11 i IBF Arena og der var mere end en enkel tilskuer på lægterne, der rykkede lidt nervøst på sig. Ikast-spillerne havde brændt flere store chancer i 1. halvleg og med mange minutter uden scoring i midten af halvlegen, kunne Horsens sagtens være med efter de første 30 minutter.

Der var dog ingen grund til nervøsitet. I 2. halvleg skuede Ikast-spillerne op for tempoet, mens Horsens for alvor blev ramt af den smalle bænk som konsekvens af mange skader. Ikast skulle kun bruge 10 minutter på at ændre stillingen fra 12-11 til 19-13 og herfra så de sig ikke tilbage. Derfor kunne Ikast sikre den niende sejr ud af ni mulige på hjemmebane i Kvindeligaen efter 60 minutters spil og en sejr på 32-20.

Næste kamp for Ikast Håndbold venter i weekenden, hvor Nantes venter på udebane. Her kan gruppens førsteplads sikres med 100 procent selv med et nederlag på ni mål eller mindre. Vi satser dog i stedet på at sikre den med en sejr over Nantes, som også fik hjemmebanen at føle og måtte rejse hjem med et nederlag på 10 mål.