Horens Håndbold Elite står for tur. De er de næste gæster på halgulvet i IBF Arena allerede i morgen. Og ser vi bort fra Santander Cuppen, så er vi ubesejrede på hjemmebane. Den stime satser vi bestemt ikke på at bryde i morgen, når kampen fløjtes i gang kl. 18.30.

Det er heller ikke længe siden, der sidst har været kamp i IBF Arena. I søndags sikrede Ikast Håndbold sig billetten til kvartfinalen i EHF European League, og netop det kampflow, som holdet er inde i, skal bibeholdes fortæller assistenttræner Christian Køhler.
”Vi kommer til at værne om vores flow. Vi er bare bedst, når vi er på beatet hver gang, så det kommer vi til at være omhyggelige omkring.”

Det er også et håndboldhold, som de seneste kampe har vist en god kampform og sikret point mod Nykøbing Falster og ungarske Motherson. To point skal uden tvivl også på bordet i morgen, fortæller Køhler.
”Vi spiller om to point og det er noget af det vigtigste for os, hver gang vi går på banen. To point er essentielle for at skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt. Så motivationen for at vinde er ekstrem stor.”

Seneste opgør på udebane mod morgendagens modstander blev der også hentet to point. Her var det blandt andet en varm Andrea Austmo i målet, mens Trine Mortensen og Ingvild Bakkerud kæmpede om at smide flest bolde i mål med henholdsvis syv og otte mål. I morgen kommer holdet også til at starte hårdt ud mod Horsens, lyder det fra assistenttræneren, mens han også smider en lille teaser på bordet.
“Vi har en ekstrem velfungerende kontra lige nu og den har vi tænkt os at fortsætte med. Så vi kommer til at spille aggressivt fra start af og er som altid rigtig godt forberedte. Vi har også selv nogle ting i ærmet, som vi glæder os til at vise hernede”

Kampen kan du stadig købe billet til lige her.