Sikke en kamp, sikke en stemning og sikke en sejr i IBF Arena i går, da vi krydsede klinger med de forsvarende Champions League-mestre fra Vipers Kristiansand.

Lørdagens kamp var udråbt som ugens Match of the Week, mens det også var blevet kaldt den uofficielle supercup mellem de forsvarende Champions League-vindere og de forsvarede European League-vindere. Og for pokker, dem der havde taget plads i IBF Arena, fik valuta for alle pengene.

Kampen startede med fuld fart og der skulle ikke gå mere end 12 minutter før Ikast Håndbold var i front med 8-2. Man skal dog ikke glemme, at det var de tredobbelte Champions League-vindere der gæstede IBF Arena og hurtigt fik de indstillet spillet og straffet enhver bare en snert af en ukoncentreret aktion fra Ikast. På to minutter gik stillingen fra 9-4 til 9-8 og kampen var igen en ren gyser.

Tempoet fortsatte ind i 2. halvleg, hvor angrebsspillet flød rigtig godt for Ikast Håndbold og hvor Irma Schjött i målet igen hev en brandkamp ud af ærmet. Derfor kunne hun igen høre sit navn i højtalerne efter kamp, her blev hun hyldet som ”Player of the match” efter en igen fremragende præstation.

Næste kamp for Ikast Håndbold i Champions League-regi er i kommende weekend, hvor Ikast d. 17. september spiller på udebane mod de franske mestre fra Metz Handball. Inden da venter der en kamp i Kvindeligaen mod Aarhus United med flere gamle kendinge på holdkortet.