I morgen er der endelig håndbold i IBF Arena igen, når vi møder Aarhus United kl. 19.00. Her skal hjemmebanen forsvares og et nederlag fra sidste uge vaskes af tavlen, lyder det fra assistenttræner Christian Køhler.

”Vi har jo noget, vi gerne vil revanchere overfor os selv og håber det går udover United. Ikke fordi vi har noget imod dem, udover vi gerne vil have to point, men mest af alt for holdet og vores omgivelser. Vi er langt bedre end det, vi leverede.”

Hjemmebanen i Kvindeligaen er endnu ubesejret, og sådan skal det helst også være i morgen, når kampen fløjtes af. I første kamp på udebane havde Ikast-spillerne også godt styr på spillet og vandt kampen 32-17. Det var dog først efter en stor målmandsduel i de første 15 minutter, hvor stilling lige kunne snige sig på 2-4 i stadionhallen.

Ikke desto mindre er det et hold, man bestemt ikke skal tage let på, lyder det fra assistenttræneren. Blandt andet finder vi en gammel kending i målet, mens flere bagspillere også har bevist, at de har et særdeles godt skudøje.
”Det er et hold, som vi først og fremmest har stor respekt for. De har vist før, at de har et rigtig højt topniveau og kan presse nogle af topholdene. Vi ved, at de kan løbe stærkt med os og de kan stå rigtig fornuftigt i forsvaret. Så opgaven mod Aarhus glæder vi os til.”

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00 i IBF Arena og vi har stadig plads til dig på lægterne – find din billet lige her.