Det var en ren håndboldgyser, da vi mødte Krim Ljubljana i IBF Arena i efteråret. Det var første gang, Marketa Jerabkova viste os sin vanvidsscoringer i sidste sekund og i dag venter endnu et opgør mod selvsamme i Slovenien.

Og der skal ikke herske tvivl om, at i dag venter en lige så spændende kamp, når vi møder dem på hjemmebane. Tiden forud for opgøret er dog blevet brugt fornuftigt, lyder det fra cheftræner Kasper Christensen.
”Vi skal møde et hold med et meget fysisk stærkt forsvar, som vi er nødt til at bruge noget krudt på at forberede os godt på. Det er et forsvar der går fremad og virkelig gerne vil bruge fysikken. Det løste vi med et meget blandet niveau i den første kamp, men vi fik justeret ind.”

Særligt en spiller har holdet også for øje, den russiske playmaker Dimitrieva, som er en spiller, der kan drille meget.
”Det er et smart hold, som laver få fejl og bygger meget op omkring den russiske playmaker Dmitriva, som er en af verdens allerbedste spillere. Hun ligger og styrer rigtig meget og der går utrolig meget igennem hende, så hende skal vi se, om vi kan holde på et fornuftigt niveau.

Hvordan lyder opskriften så på sejr i dag? Den er meget klar: at få afviklet kampen på egne præmisser.
”Vi skal få spillet så mange af kampens minutter på vores præmisser ud fra den strategi vi lykkes med i løvet af sæsonen. Det er to meget forskellige stilarter. Krim spiller ikke i den samme rytme som os, men med stor fysik i begge ender af banen og spiller en smule langsommere end os, som spiller lidt mere høj frekvens og i tempo. Og det er to stilarter, hvor jeg tror, det hold, der lykkes bedst med at få afviklet kampen på deres præmisser kommer til at stå med sejren til sidst.”

Kampen fløjtes i gang i dag kl. 18.00 og kan streames gratis på www.pluto.tv