I morgen venter endnu et opgør i Kvindeligaen for Ikast Håndbold i denne uge. Her venter et besøg fra djævleøen og København Håndbold, når vi fløjter ugens sidste opgør i gang kl. 16.00 i IBF Arena.

Det bliver også en kamp med velkendte ansigter, hvor flere nuværende København-spillere gæster deres tidligere klub: Stine Jørgensen, Helene Kindberg, Anne Christine Bossen, Martina Thörn og Freja Cohrt har alle fem været på holdkortet i det jyske på enten ungdom eller ligaholdet.

Dykker vi ned i stillingen, så er det ligaens femteplads, der gæster heden. Efter 16 kampe har København Håndbold samlet 16 point og senest vundet 36-33 på hjemmebane over Viborg HK. Her var velkendte Stine Jørgensen ganske skudlysten og ente som holdets topscorer med ni mål, mens flere andre spillere også udnyttede deres chancer: Clara Thomsen med seks på seks, Clara Skøtt med fem på fem og Tabea Schmid med fem på fem.

Derfor skal fokus også findes fra start, når point skal sættes på kontoen i morgen, for København er på jagt, mens vi selv skal bibeholde ligaens andenplads. Selv kommer Ikast Håndbold også til kampen med en sejr over Aarhus United, hvor blandt andet Simone Böhme og Ingvild Bakkerud fik skudt god varme i armene.

Alt i alt er der lagt op til en spændende lørdagskamp i IBF Arena – en kamp vi fløjter i gang kl. 16.00, så du kan sagtens nå forbi håndbold inden du skal videre på weekendsjov. Få fat i din billet lige her.