Med fuld fart på blev der i går aftes hevet to point med hjem til heden efter et hæsblæsende opgør i Sydbank Arena.

Odense er et af de hold, der før har drillet Ikast Håndbold og som ofte er lykkedes med at trække det længste strå, når marginalerne skulle fordeles mellem de to hold. En semifinale-serie sidste år, kan blandt andet nævnes, som en af de lidt tungere kampe. Men det var dog langt, langt fra situationen i går. For selvom Ikast flere gange var bagud i opgøret, blandt andet nede med fire i midten af 2. halvleg, så kom de to point med hjem til Ikast.

Det gjorde de, fordi Ikast formåede at bevare roen, tro på konceptet og arbejde rigtig hårdt på banen. To udvisninger med kort tids mellemrum gav Ikast mulighed for at segmentere sejren, og den chance greb de. Sarah Iversen satte næsten punktum i kampen med to scoringer til 30-26 med få minutter igen og til trods for et forsøg på løsninger fra Odense, så måtte de lade pointene gå til Ikast Håndbold.

Det var dog ellers langt fra sikkert efter 1. halvleg, hvor Althea Reinhardt i målet var godt varm og flere gange plukkede Ikast-spillernes skud. Det tog dog ikke pusten fra hverken bagspillere eller fløjspillere og otte gange hver stod Emma Friis, Ingvild Bakkerud og Marketa Jerabkova noteret for mål. Også Irma Schjött i målet leverede flere vitale retninger som, sammen med resten af holdets præstationer, sikrede to point med retur til heden.

Næste opgør, og sidste inden landsholdspausen, for Ikast Håndbold venter lørdag, når lokalrivalerne fra Viborg HK gæster IBF Arena kl. 14.00 lørdag. Her afholder vi også vores store børnedag, hvor Hal B åbner kl. 12.00 til leg, sjov og masser af håndbold.