Maria Lykkegaard bliver ikke den eneste spiller, der næste år skifter København ud med den jyske hede næste sæson. 21-årige Amanda Loft Hansen fra Ajax København tilslutter sig Ikast Håndbold på en toårig aftale fra sommer, hvor hun bliver stregkollega med netop Maria Lykkegaard og velkendte Sarah Iversen.

Det jyske bliver dog ikke nyt for Amanda Loft Hansen, der tidligere har gået på håndboldakademiet SHEA, inden hun skiftede til Ajax Håndbold i denne sæson. Næste år går turen retur og lidt mere vestpå end Skanderborg. Det er bestemt et skifte, som den unge stregspiller ser frem til.
”Muligheden for at blive en del af Ikast Håndbold er jeg utrolig beæret og glad for at få. Jeg glæder mig til at blive en del af det professionelle setup, og ikke mindst blive en del af et utrolig dygtigt hold. Jeg er sikker på, at jeg vil udvikle mig personligt, og ikke mindst håndboldmæssigt, ved at være en del af Ikast Håndbold.”

Direktør Daniel Grønhøj er også godt tilfreds med at tilføje det unge talent til holdkortet næste sæson og glæder sig til at se hende udvikle sig på banen sammen med resten af Ikast Håndbold.
”Jeg glæder mig over, at Amanda bliver en del af Ikast Håndbold til den kommende sæson. Udover at være et stort talent, kommer hun også med nogle kompetencer, som er anderledes end de andre stregspillere i truppen. Jeg har en tro på at Amanda vil udvikle sig godt ved at være en del af vores hverdag og træningsmiljø.”