Det var en topkamp, som topkampe er bedst. Fyldte lægter, spænding til det sidste og ikke mindst to point til Ikast Håndbold efter et intenst opgør i IBF Arena.

Franske Metz havde i kampene inden vist stor sejrsvilje og kom selv i CL-opgørene med en sejr over Team Esbjerg på udebane. Med fem verdensmestre og tre danske landsholdsprofiler på holdet, så var der virkelig lagt op til et brag af et opgør, hvor de også havde en revanche til gode efter et nederlag til Ikast på hjemmebane.

Dagsformen kan virkelig vise sig at have betydning, og det havde den i den grad også på dagen for Ikast Håndbold. For holdet på heden pressede på fra start og på intet tidspunkt formåede Metz Handball at være i front i kampen. Det betyder også, at Ikast Håndbold stadig kan nå top to i gruppe B, da kun et point adskiller os og Team Esbjerg og Metz, der ligenu indtager plads nr. et og to i gruppen, hvor tredjepladsen om alle omstændigheder er sikret for Ikast Håndbold.

Mens spillerne gjorde hvad de kunne på banen, så gjorde publikum også hvad de kunne på lægterne. 2091 tilskuere var mødt op til dagens kamp, en sæsonrekord for i år, og var med til at skabe en helt fantastisk stemning i IBF Arena – en stemning vi håber at kunne tage med til de kommende kampe i IBF Arena.

En spændende slutspurt venter i gruppe B. Selv tager Ikast til Norge, hvor vi møder Vipers, mens Metz får besøg af FTC og Team Esbjerg spiller ude mod Rapid Bukarest. Inden turen går til Norge venter dog et udebaneopgør mod Viborg HK på onsdag – en kamp, hvor vi også skal sikre to point for at holde os i topstriden i Kvindeligaen – se med direkte på TV2 sport med kampstart kl. 14.00.