Vi snakker tit om håndboldgysere. Gysere, hvor der virkelig er spænding på banen og noget på spil, og selvom det tit bliver nævnt, så kunne netop håndboldgyser ikke være mere passende for morgendagens opgør. Odense Håndbold gæster IBF Arena i den anden semifinale og med et enkelt point mere, så kan Ikast Håndbold sikre sig en finaleplads.

For det blev en sejr i Gudme i weekenden efter et ellers så rigeligt nervepirrende og spændende opgør, der bølgede godt frem og tilbage i 2. halvleg. Gudme gjorde hvad de kunne for at lægge pres på og i morgen er det IBF Arenas tur til at agere den ottende mand.
”Vi skal have IBF Arena op og koge på et niveau, vi ikke har set i denne sæson, for det vil være med til at løfte de sidste procenter.”

Ikast Håndbold har et lille es på hånden med en sejr i den første semifinale. Men alt kan dog stadig ske i morgen, lyder det fra Kasper Christensen, der også roser præstationerne i Gudme.
”Vi ved bare, at det her med at vinde to semifinaler er hård kost. Så der er ikke noget, der er afgjort. Vi er selvfølgelig glade for vores præstationer i Gudme. Jeg vil også påstå, at vores chance for at ryge i finalen er blevet større ved at vinde den første kamp. Men der er rigtig lang vej endnu. Odense har selvfølgelig kniven på struben i morgen, men det har begge hold jo, så vi sætter selvfølgelig alle sejl ind for at se, om vi kan spille os i finalen i morgen.”

Hvordan det ender i morgendagens opgør kan du komme på lægterne og se – der er stadig billetter til opgøret, men vent ikke forlænge.
Find din billet lige her.