I morgen går turen endnu engang til Esbjerg og Blue Water Dokken til den sidste af fire kampe. Ikast Håndbold har stadig en sejr til gode, men sidste kamp i Champions League-regi fortalte, at morgendagens kamp godt kan ende med to point til Ikast.

Afsættet til denne kamp er også markant bedre end tidligere. Ikast var med i hele sidste opgør mod Team Esbjerg og leverede også rigtig fint mod bundproppen Ajax, hvor der også var plads til at spare flere profiler. Man er dog meget bevidst om, at det kræver en maksimal præstation i morgen, hvis de to point skal med hjem til Ikast.
”Den oplevelse vi havde nede i Esbjerg sidst var dårlig, og mest af alt fordi vi forventer meget mere af os selv. Så det var rimelig let at sætte fingeren ned i, at vi skulle præstere markant bedre på alle parametre. Vi ved godt, at det kræver en maksimal præstation for at få point med fra dokken og det bliver helt sikkert svært. Men vi har også en stor tro på at vi har et godt udgangspunkt fra sidste kamp og kan bygge videre på det.”

Dykker vi ned i Champions League-statistikken, er topscorerne for de to hold tæt, tæt på hinanden. Marketa Jerabkova har scored 39 mål for Ikast, mens Kristine Breistøl og Nora Mørk er på 38 mål hver. Irma Schjött er lige nu den tredje bedste målvogter i turneringen og står i gennemsnit med 31 procent. Begge hold kommer til kampen med en sejr i bagagen fra den hjemlige liga. Esbjerg vandt over Silkeborg 31-24, mens vi selv vandt over Ajax København 41-21.

Hvordan det ender i morgen kan du følge direkte på DR1 med kampstart kl. 16.00