En træningskamp og en slutspilskamp kan godt betragtes som det samme. Eller det kommer dagens kamp mod Esbjerg til at være. For selvom dagens opgør er en slutspilskamp og den sidste i vores gruppe, så betyder kampen reelt ingenting for hverken Ikast Håndbold eller Team Esbjerg.

Træning eller optakt til kampen har der ikke været meget af. Weekendens Final4 og pokalen der kom med hjem har fyldt i ugens første dage, mens der allerede på lørdag venter den første semifinale mod Odense. I går blev holdet fejret til Company Day med sponsorer og bestyrelse og Kasper Christensen satte et par ord på dagens kamp.
”Lige nu er vi glade og det skal vi have lov til at nyde. Fra i morgen er der kun et fokus for os, og det er at se, om vi kan drille Odense i semifinaleserien. Vi vil gøre, hvad vi kan for at vinde i Esbjerg, men det vigtigste for os dernede er at få doseret kræfterne på en god måde.”

Team Esbjerg kommer selv friske ind til kampen og har ikke spillet i weekenden. Normalt er det Esbjerg, der kommer til opgør med trætte ben, men i dag er rollerne dog byttet om. En kamp skal spilles og Ikast tager ned for at spille, men kun med fokus på sig selv og de kommende opgør efterføglende.
”Det bliver en hård kamp i Esbjerg. De er utroligt godt spillende og den her kamp betyder heller ikke alverden for dem. Modsat mange andre gange før, hvor vi er kommet friske og de har været inde i et hårdt program, så er rollerne byttet om. Vi må se hvordan det går, vi tager ned og gør det bedste vi kan, men fokus er kun et sted og det er lørdag og tirsdag.”

Kampen i aften kan ses på TV2 sport med kampstart kl. 19.30.