Ikast Håndbolds succes i den europæiske turnering forsætter efter endnu en sejr. En sejr der gør, at vi nu står solidt i en finale efter fem missede semifinale forsøg i European League.

Det var dog ikke en start, der indikerede den flotte sejr på 31-26. Her kom modstanderholdet fra Thüringer bedst fra start og var i front 3-1 efter seks minutter. Ikast Håndbold kom dog hurtigt tilbage på sporet og fik ændret stillingen til 10-4.

Syv mod seks blev brugt flittigt af tyskerne, dog med knap så meget effekt. Var muligheden der, så udnyttede Ikast Håndbold til fulde og sendte flere scoringer i tomt mål. Også Jessica Ryde stod godt placeret i målet og pillede mange bolde fra det efterhånden en smule pressede tyske hold. 17-10 var stillingen ved pausen og en finaleplads kunne skimtes på den gode side af endnu 30 minutter.

Pausen gjorde dog tyskerne godt og de vendte retur til banen med flere gode aktioner. Hvad der før lignede en sikker finaleplads, blev nu erstattet af et truende Thüringer-hold. Det var dog indtil, Jessica Ryde viste, at hun bestemt har sat jagten ind på trofæet. Gode redninger i målet blev til gode chancer i angrebet og igen var Ikast Håndbold på sikker sejrskurs. En sejrskurs der holdt til slutfløjt med et resultat på 31-26 og dermed en finaleplads mod Nykøbing Falster i morgen.

Emma Lindqvist, der erhvervede sig et rødt kort efter en uheldig situation, spiller også i morgen. Det røde kort får ikke konsekvens for Lindqvist.