Den europæiske kampagne startede i kvartfinalen, hvor den sluttede i gruppespillet. En flot og fremragende præstation i Ungarn gav et godt afsæt til det kommende returopgør mod Siofok på hjemmebane i IBF Arena om en uge.

Med en målscorer på plus 10, så er det også en ganske tilfreds cheftræner, vi fangede efter opgøret. Kasper Christensen sender roser afsted til sidt hold, der afviklede en flot kamp med få fejl og få chancer til modstanderholder.
”Vi havde snakket om, at fik vi muligheden for at lukke opgøret, ville vi være kyniske og sørge for at vi ville kommet godt herfra. Man ved aldrig, hvad der sker i et returopgør, men det er klart med 10 mål skal vi ikke stå og bilde nogle ind, at det ikke ser godt ud. vi er vel 99.9 procent sikker på Final4 og skal bruge den næste uge til at fortsætte bølgen vi er på nu her. Vi har været rigtig godt tilfredse med vores bounce back efter Viborg med en meget flot kamp mod København.”

Fra start til slut i dagens opgør var Ikast Håndbold i front og Siofok var aldrig tættere på end minus to mål. At det går så godt i dag, fortæller også, at det var en utrolig flot kamp af de, i dagens anledning på udebane, røde og hvide spillere. Selvom der var et par ukoncentrerede minutter her og der i opgøret, så er det den gode præstation, der skinner igennem, lyder det fra Kasper Christensen
” Jeg synes Siofok er et bedre hold, end de viser på tavlen i dag. Det fortæller noget om, hvor godt vi også præsterer, så det er rigtigt der var et par dyk i hver halvleg, hvor de kunne bide sig fast. Der viste de også, at vi skulle spille godt for at komme herfra med så overbevisende en sejr som vi gjorde, men det er ikke noget der fylder. Vi er meget glade for vores præstation defensivt og også meget stabile i vores kontrafase og det var noget af det, vi havde snakket om op til kampen, så vi ikke forærede dem for lette mål.”

Næste uge gemmer på to kampe, som ikke betyder så meget for Ikast Håndbold. Ikke desto mindre bliver det kun endnu vigtigere at forsætte i det gode spor, som holdet har lagt efter nederlaget til Viborg på hjemmebane.
” Nu kommer der et par kampe på papiret, som ikke gælder noget, en kamp mod Ringkøbing og en målscore på plus 10 inden returopgøret mod Siofok, så er det vigtigt, vi holder skruen i vandet og udvikler os, for vi er virkelig kommet ind på et godt spor.”

Og et godt spor der skal forsætte. Først mod Ringkøbing på onsdag på udebane, inden vi selv tager imod Siofok i returopgøret i IBF Arena lørdag d. 25. marts kl. 20.00