Til sommer siger vi farvel til Alberte Ebler og Line Uno i den gule trøje efter henholdsvis halvanden og en sæson i Ikast Håndbold. Selvom de ikke har stået på holdkortet længe, så har de hver især formået at sætte deres aftryk i klubben, fortæller direktør Daniel Grønhøj.
”Vi sender to spillere videre, som begge har gjort et rigtig godt indtryk både på og udenfor banen. De var to helt forskellige steder i deres karrierer, da de ankom og har begge leveret 100 procent op til det, som vi drømte om. Vi har dem heldigvis i klubben resten af denne sæson.”

Alberte Ebler blev hentet fra Skanderborg Håndbold midt i sidste sæson, da Stine Skogrand måtte sætte sig på bænken for en stund grundet graviditet. Her gjorde Alberte Ebler et flot indhop og forsatte med at udvikle sig, indtil hun desværre blev ramt af en skade i efteråret. Hun er dog tilbage på håndboldbanen, hvor vi kan glæde os til at se hende resten af sæsonen, fortæller Daniel Grønhøj.
”Selvom det var et stort spring, så greb Alberte chancen og har udviklet sig lige siden. Hun blev desværre skadet i denne sæson, men er snart helt tilbage på bane. Selvom hun stopper her til sommer, så er hun en spiller, vi bestemt kommer til at følge tæt i fremtiden.”

For Line Uno blev det et farvel til fransk håndbold efter tre sæsoner hos ESBF Besancon, da hun vendte hjem til Kvindeligaen med skiftet til Ikast Håndbold. Her har hun leveret fra første træning, fortæller Daniel Grønhøj, der sender Line Uno videre med stor ros.
”Uno har leveret topprofessionel indsats fra første dag. Efter tre år i Frankrig, hvor hun var lidt ude af vores radar, så har vi fået det, jeg håbede på og mere til med forsvarsspil og kontraspil på meget højt niveau. Sammensætningen af truppen næste sæson gør, at vi sender Uno videre med de varmeste anbefalinger og så vil jeg glæde mig over, at hun er i den gule trøje resten af sæsonen.”