Det var tæt på, det var rigtig tæt på, men de to ekstra mål i Tyskland var nok for Bietigheim til at booke kvartfinalen mod Tyskland efter et uafgjort resultat her på hjemmebane i IBF Arena.

Det var langt fra den afslutning som Ikast havde håbet og kæmpet hård for hele sæsonen. Men på dagen var det det bedre hold, der vandt de to opgør samlet. Ikast kom ellers godt fra start og havde flere føringer i første halvleg med masser af fart i spillet. Herefter sneg der sig dog flere og flere fejl ind i spillet, som Bietigheim slog hårdt ned på og omsatte med det samme til scoringer i den anden ende og kom foran i kampen. Ikast fik dog reduceret til 13-14, inden Bietigheim dog igen to teten og kunne gå til pause med en føring på 18-13.

Det betød, at jagten på syv mål, der ville sende kampen i straffekast blev sat ind. Tyskernes koncentration fortsatte dog, hvilket betød Ikast virkelig skulle kæmpe for at sætte mål til. Det gjorde de også i flere perioder og fik reduceret til minus to.

Helt spændende nåede det også at blive til sidst, hvor Ikast kom foran med 31-30. Desværre fik Inger Smits udlignet og dermed slukkede det sidste håb for straffe efterfølgende.

Det betød også, at det blev Bietigheim der bookede kvartfinalen mod Odense, mens vores egen Champions League-rejse slutter. Men hvilken en det har været!

Allerede torsdag d. 28. marts tager vi dog hul på slutspillet med godt gammeldags derby, når vi møder Viborg HK på udebane kl. 18.30.