Måske du har gættet det, vi er et kvindehåndboldhold, der spiller i Ikast placeret midt på den på den jyske hede. Vi har en god blanding af unge talenter og rutinerede spillere, der alle kæmper for det samme: Medaljer i alle de turneringer, vi er med i: Kvindeligaen, pokalturneringen og EHF European League.

Vi tilbyder en praktikplads til dig, som ikke nødvendigvis selv har spillet håndbold, men måske synes, håndbold er ret spændende. Arbejdsopgaverne vil være mange og meget varierende, en dag sidder du måske på kontoret, mens du den næste gør hallen klar til kamp og sørger for det hele spiller udenfor banen.

Derfor søger vi en praktikant, der kan hjælpe os med håndtering af markedsføring af klubben og vores spillere på vores kanaler, kommunikationsopgaver, planlægning og udførelse af events og sikkert meget mere. Vi er et lille team, derfor vil der også komme forekomme praktiske opgaver store som små, som vi alle hjælper med at løse.

Så du skal søge en praktikstilling hos os i Ikast håndbold hvis…
– Du er i gang med en relevant uddannelse i Sport Management, kommunikation, markedsføring eller lignende
– Du har en ting for sociale medier og følger godt med i nye ting og trends
– Du har måske gode redigeringsevner inden for billed- og videoredigering
– Du har hovedet fyldt med gode ideer
– Du har gåpåmod og ikke er bange for at lære nyt
– Du er en holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt og lige der, hvor vi har brug for hjælp.

Er du nysgerrig, så kig forbi vores facebook, instagram, linkedin eller tiktok.

Har du spørgsmål, så send en mail afsted til Ida på ip@ikasthaandbold.dk eller ring til hende på 24 63 63 30 og hør mere – det er også til Ida din ansøgning og CV skal sendes afsted til.

Arbejdssted: IBF Arena
Arbejdstid: stillingen er fuldtid, og der må påregnes aften- og weekendarbejde i forbindelse med kampe og sponsoraktiviteter
Periode: Forår 2023 med start 1. februar.