Pokalkampe er lidt som en god gyserfilm, alt kan ske og der kommer altid lige lidt mere spænding til, når det er knald eller fald. For det er, hvad der venter vores Ikast-spillere på banen i morgen, når Odense Håndbold gæster IBF Arena kl. 20.30 – enten hedder det Final4-deltagelse eller færdig i Santander Cuppen for i år, når slutfløjtet lyder.

Derfor kræves der også fuld koncentration på banen, for det er ligaens top, der møder ligaens top i morgen. Odense har inkasseret et eneste nederlag i denne sæson og det var mod os. Det var også i IBF Arena, hvor vi vandt 32-22. Syv af målene blev sat i kassen af en særdeles velspillende Ingvild Bakkerud, der var ond mod sin tidligere klub, mens også Jessica Ryde havde godt styr på Odenses skytter.

Ligakampen startede med et brag og tempoet blev så godt som aldrig sat ned igen. 12 mål på 7 minutter siger statistikken fra kampen, og vi tror på det samme tempo i morgendagens gyser af en kvartfinale. Odense har også fået flere spillere tilbage på holdkortet siden vi mødte dem sidst; Helena Elver, Mia Rej og Dione Housheer og det er kun med til at krydre håndboldkampen endnu mere.

Så vi kommer med et løfte, vi er 100 procent sikre på, at vi kan holde: Finder du en plads i IBF Arena, så kommer du ikke til at kede dig! Så vi ses bare på lægterne til årets sidste og vigtigste håndboldkamp!

Billetter er lige her.