Den første ud af fire opgør vandt Esbjerg overbevisende. Nu jagter vi point i Blue Water Dokken, hvor det i morgen er Esbjergs tur til at have hjemmebane og bestemt en berygtet en af slagsen. Ganske få kampe har kastet point af sig til modstanderholdet de seneste sæsoner, men vi tror på, at det er en stime, vi kan bryde!

En af motivationsfaktorerne er selvfølgelig det seneste opgør i Santander Cuppens pokalkvartfinale. Her fik vi aldrig fat i kampen og måtte se os slået af Team Esbjerg 22-28. Esbjerg kom godt fra start og først i 2. halvleg var vi tæt på at hente modstanderholdet. Pusten gik dog ud af Ikast-spillerne mere eller mindre da Irma Schjött måtte forlade banden efter et skud i hovedet.

Hvis pokalkvartfinalen, som må vurderes at have været det vigtigste opgør af de fire, vi spiller mod hinanden i november, ikke var motivation nok, så er et enkelt blik på stillingen i Kvindeligaen. Team Esbjerg har 20 point efter 10 kampe og har altså endnu ikke trådt forkert i Kvindeligaen i denne sæson. Lige efter kommer vi med 18 point for samme antal kampe og har kun nederlaget til København. Derfor vil vi også rigtig gerne snuppe de to point i jagten på at vinde grundspillet.

Team Esbjerg er også en motivationsfaktor i sig selv, for historien gemmer på rigtig mange, rigtig tætte opgør mod selvsamme modstander. Vi er to hold, der kender hinanden rigtig godt og oftest ender med at have lidt flere opgør mod hinanden end de obligatoriske to opgør i Kvindeligaen.

Derfor er rigtig meget på spil i morgendagens opgør på udebane. Vi går efter at overraske, presse og hente to point! Det hele afgøres kl. 20.00 i morgen aften og du kan følge opgøret direkte på TV2 Sport!